CERAMAH CALON BEBAS PRK KAJANG ZAID IBRAHIM BETUL-BETUL LANGSUNG TIADA ORANG DATANG DENGAR....???

Inilah gambaran ceramah calon bebas PRK Kajang Zaid Ibrahim dalam sesi sambil makan dengar ceramah.

Lihat sendiri rakaman gambar di atas.... rakyat langsung tidak ambil pusing apa yang dikatakan oleh beliau.... mereka lebih seronok dan rasa tenang makan dari mendengar ceramahnya.... bukan nak mengata atau menghina tetapi ini adalah fakta.

Yang betul-betul khuyus dengar ceramahnya ialah 2 wanita India dan seorang kanak-kanak.... yang lain sedang sibuk menikmati makanan yang disediakan.

Masih ada hati dan yakin bahawa hanya beliau sahaja yang mampu menumbangkan DSAI dalam PRK Kajang nanti.

Bekas menteri Datuk Zaid Ibrahim mendakwa Datuk Seri Anwar Ibrahim mengusahakan 'langkah Kajang' bagi menyelamatkan dirinya daripada pertuduhan liwat.

Zaid mendakwa, Anwar – lawannya dalam pilihan raya kecil Dewan Undangan Negeri (DUN) itu – mahu menjadi menteri besar bagi memperoleh pengaruh, jika pembebasannya daripada tuduhan itu berubah.

“Alasan untuk pilihan raya kecil itu kerana Anwar mahu menggunakan Selangor sebagai perisai jika dia didapati bersalah."

“Dia mahu menggunakan kedudukan sebagai menteri besar sebagai perisainya,” katanya dalam majlis makan malam bersama pengundi Kajang malam tadi.

DAHLAH BUAT TUDUHAN LIAR MENIPU SERANG PERIBADI ..ORANG YANG DIBERI BELANJA MAKAN PERCUMA PUN TAK LARAT NAK DENGAR.Sumber Berita Dari Blog Omak Kau

No comments:

Post a Comment