EDISI BONGKAR SAMPAI TERBURAI.... PEJABAT PENDIDIKAN DAERAH KOTA BHARU TELAH BERSENGKONGKOL DENGAN PEMBANGKANG UNTUK PROGRAM PARTI....

Surat dari Pejabat Pendidikan Daerah Kota Bharu yang ditanda tangani oleh Timbalan Pegawai Pendidikan Daerah Kota Bharu bertarikh hari ini 20hb Februari 2014, mengenai JEMPUTAN KE MUZAKARAH ISU SEMASA UMNO BAHAGIAN KOTA BHARU.

Program ini adalah anjuran bersama UMNO Bahagian Kota Bharu dengan Pejabat Pendidikan Daerah Kota Bharu yang bakal berlangsung pada 22hb Februari 2104 jam 08.00 pagi hingga 01.00 tengah hari di Dewan UMNO Negeri Kelantan, Janalan Tengku Chik, Kota Bharu, Kelantan.

Dalam surat berkenaan diminta Gutu Besar meminta semua guru j_QAF, guru KAFA termasuk guru pendidikan Islam hadir ke program tersebut.

Agak-agaknya kalau parti pemerintah di Kelantan minta kerjasama dengan pejabat pendidikan daerah Kota Bharu untuk program kepartian adakah pihak JPD Kota Bharu akan akur dan berikan kerjasama?

UMNO adalah pembangkang di Kelantan sedangkan PAS adalah parti pemerintah.... jadi jelas Pejabat Pendidikan Daerah Kota Bhrau telah bersengkongkol dengan pembangkang.

Sumber Berita Dari Blog Omak Kau

No comments:

Post a Comment