GEMPAK! MB TERPAKSA ROMPAK UNTUK BANTUAN MANGSA BANJIR....? MANA JENTERA BANJIR.... NEGERI KAYA DENGAN ROYALTI MINYAK.... PENGURUSAN HAMPEH....!!!

Kenapa MB Terengganu perlu merompak untuk bantuan mangsa banjir??
Laman Pro UMNO (Terengganu Today) dengan bangga menyiarkan berita kononnya MB Terengganu Ahmad Said menjadi "Robin Hood" menahan lori roti Gardeniea dan mengedar roti berkenaan kepada mangsa banjir walaupun dihalang oleh pemandu lori.

Tulis laman pro UMNO berkenaan Terengganu Today "Dengan petunjuk kebesaran yang Allah S.W.T berikan terdapat dua lori roti Gardeniea yang berada di situ, Dato Seri yang tidak sanggup melihat situasi rakyat dalam kelaparan beliau telah meminta agar pemandu lori tersebut membuka pintu lori bagi mendapatkan makanan (roti) yang ada bagi di agihkan kepada semua yang ada di situ, pada permulaannya, kedua-dua pemandu lori itu tidak membenarkan Dato Seri Ahmad Said membuka lori tersebut."

Satu persoaalan di sini macam mana mangsa banjir boleh kelaparan?
Mana pelan menghadapi banjir oleh kepimpinan dan kerajaan UMNO?Sebenarnya ke mana pergi pakej bantuan banjir? Siapa yang mengendalikannya dan kenapa tak sampai kepada mangsa banjir?

Paling pelik MB terpaksa merompak untuk bantu mangsa banjir?? Tak boleh ke telefon bertanya pusat bantuan untuk diagihkan?

SANDIWARA BODOH MB TERENGGANU NAK TUNJUK HEBAT.


Sumber Berita Dari Blog Kedahkini

No comments:

Post a Comment