IKRAR PAS YANG PASTI BUAT UMNO MEROYAN GABAN.... PAS TIDAK AKAN KHIANATI TAHALUF SIYASI DAN AKAN KEKAL BERSAMA DENGAN PKR/DAP DALAM PAKATAN RAKYAT....!!!

PAS tidak akan khianat tahaluf siyasi, kata Majlis Syura Ulama

PAS hari ini tampil memberikan komitmen untuk tidak sesekali mengkhianati “tahaluf siyasi” atau kerjasama politik yang dibentuk bersama rakan-rakan Pakatan Rakyat (PR), kata Datuk Nik Muhammad Zawawi Nik Salleh.

Setiausaha Majlis Syura Ulama itu menegaskan ketika memberi ucapan di Muktamar Tahunan PAS ke-59 di Shah Alam sebentar tadi.

"Tahaluf siyasi akan kita kekalkan. Insya-Allah, PAS tidak akan mengkhianati rakan PR," katanya di hadapan 1,129 perwakilan muktamar kali ini.

"Kita harap-harapkan anggota faham dan jangan berlaku perkara tidak diingini. Ada ahli PAS keluar parti untuk bersama parti lain. Ia tidak diizinkan syarak," katanya lagi.

Katanya, sekiranya garis panduan yang ditetapkan Majlis Syura Ulama itu dipatuhi, sayap parti Islam berkenaan tidak sesekali akan berganjak daripada strategi berkenaan.

ADUHHHH....!!! MENGAPA BOLEH KELUARKAN KENYATAAN DAN KOMITMEN SEPERTI NI.... NANTI UMNO MEROYAN GILA TALAK TAHAP PALING GILA.


DAH PERANAN UTUSAN, BERITA HARIAN, RTM DAN TV3 BERSAMA-SAMA DENGAN HASAN ALI AQIDAH GAGAL NAK PECAH BELAHKAN KESATUAN PAKATAN RAKYAT.... TETIBA KELUAR PULA KENYATAAN KOMITMEN BEGINI RUPA.

Sumber Berita Dari Blog Omak Kau

No comments:

Post a Comment