PRK N20 Dun Sungai Limau - Mukhriz Mahathir dah mula ketaq lutut....

Apakah badi kekalahan tipis dalam pemilihan naib presiden umno akan berlarutan dalam PRK Dun Sungai Limau.... Insya Allah, Pas akan mengekal kerusi tersebut....

Mukhriz persoal kunjungan ke rumah bapa Jamil Khir


Mukhriz
YAN - Apa tujuan calon Pas, Mohd Azam Abdul Samat dan rombongan mengunjungi rumah Ahli Parlimen Jerai, Datuk Seri Jamil Khir Baharom semalam dan bergambar dengan bapanya, Baharom Ramli.
 
Adakah ia ikhlas sebagai menghargai perjuangan bapa Menteri di Jabatan Perdana Menteri itu atau mempunyai muslihat lain ketika menjelang PRK DUn Sungai Limau.
 
Pengerusi BN Kedah, Datuk Mukhriz Mahathir berkata, banyak pihak tertanya-tanya muslihatnya kerana gambar yang diambil bersama Baharom dimuat naik dalam internet beberapa minit selepas itu.
 
"Adakah mereka ikhlas membuat kunjungan hormat ke atas Baharom atau sebaliknya. Kenapa perlu menghebohkan kunjungan itu melainkan jika ingin meraih tujuan politik," katanya pada sidang media di boi\ilik gerakan ionduk BN di Sungai Limau dalam di sini petang tadi.
 
Baca sepenuhnya Klik Sini

Macam otak budak tadika kemas mamat ni.... dia nak compare kunjungannya ke rumah balu arwah Tan Sri Azizan....
 
Woi.... memang la hang tak cerita kat orang sebab hang pi ke rumah orang Pas....

Lain dengan pimpinan Pas.... pergi buat kunjungan ke rumah ahli Pas.... dah terlanjur sampai dekat dengan rumah bekas pimpinan kawasan.... singgah dan ziarahlah.... itukan budaya Pas.... ziarah.... 
 
Apa hal.... kalut juga no....

Sumber Berita Dari Blog Manjung Mari

No comments:

Post a Comment