SAH MEMANG CARI PASAL!

DENGAR... DENGAR... DENGAR.... RESTORAN MAMAK KINI HANYA MENERIMA PELANGGAN YANG MENYOKONG UMNO/BN SAJA??????.. PENGUSAHA-PENGUSAHA RESTORAN MAMAK CABAR PENYOKONG DAN PENDOKONG PR BOIKOT RESTORAN MAMAK!!!!!!!


RESTORAN-RESTORAN MAMAK DISELURUH NEGARA DILIHAT SEOLAH-OLAH HANYA MENERIMA PELANGGAN YANG MENYOKONG UMNO/BN SAJA!!!!!

Itulah apa yang dapat Omakkau gambarkan apabila sudah ada restoran mamak secara terang dengan megah dan bangga mengibarkan bendera dacing direstoran mereka.

Sebelum ini Presiden KIMMA telah menyatakan bahawa hampir 18,000 buah restoran mamak seluruh negara akan digerakan untuk dijadikan jentera untuk membantu BN dalam mencapai kemenangan pada PRU 13 nanti.

Kini restoran-restoran mamak sudah dilihat mula menunjukkan sikap kepartian tanpa ada rasa hormat pada yang menentang BN.

Pengusaha-pengusaha restoran mamak seluruh negara sedang memberitahu dunia kononnya penyokong dan pendokong Pakatan Rakyat tidak dialu-alukan datang berkunjung ke
restoran mereka.

Kalaulah begitu sikap yang ditunjukkan oleh restoran-restoran mamak dinegara ini maka 'KECIL TAPAK TANGAN, PADANG STADIUM BUKIT JALIL KAMI TADAHKAN"

BERSIAP SEDIA UNTUK RESTORAN MAMAK DIBOIKOT OLEH RAKYAT YANG TIDAK MENYOKONG UMNO/BN.

KAMI DARI PAKATAN RAKYAT ADA MARUAH DAN HARGA DIRI... PANTANG DICABAR DAN AKAN SAHUT CABARAN KALIAN.... KAMU MENJUAL KAMI AKAN BELI DENGAN TUNAI.


SUARA RAKYAT SUARA KERAMAT... BILA BERTINDAK TERUS MENYENGAT.

No comments:

Post a Comment